HDP Şırnak'ta Halk Toplantılarını Yapmaya Başladı

HDP Şırnak'ta Halk Toplantılarını Yapmaya Başladı

HDP Şırnak il örgütü başlattıkları halk toplantılarının ilkini Silopi ve İdil'de gerçekleştirdi. HDP İdil ilçe binasında Şırnak Yeşil Sol Parti Milletvekileri bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HDP ilçe binasında Şırnak Yeşil Sol Parti Milletvekileri bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya parti üyeleri katıldı.

Yeşil Sol Partisi ve HDP’nin, seçim ardından yeniden yapılanma kapsamında İdil'de gerçekleştirdiği halk toplantısında “Başarının yolu birlik olmaktan geçiyor” denildi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim sonuçları ardından yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında halk toplantılarını sürdürüyor. İdil ve Silopi'de da halk toplantılarının ilki gerçekleştirildi. HDP İdil İlçe Örgütü binasında gerçekleşen halk toplantısına Yeşil Sol Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan ve Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şırnak HDP İl Eşbaşkanı Sebahat Akdağ, seçimlerin ardından sonuçlardan yola çıkarak yapılanma sürecine önem verdiklerini belirtti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.