HDP'li Mithat Sancar, "Ümit Özdağ İle İmzalanan Protokolü, Chp İle Görüştünüz Mü?" Sorusunu Cevapladı

HDP'li Mithat Sancar, "Ümit Özdağ İle İmzalanan Protokolü, Chp İle Görüştünüz Mü?" Sorusunu Cevapladı

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, 2. turda destekleyecekleri adayı açıkladığı basın toplantısında yöneltilen, "CHP ile Ümit Özdağ'la imzalanan protokolü görüştünüz mü?" sorusuna "Karar süreçlerimiz, kurullarımız bellidir.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, 2. turda destekleyecekleri adayı açıkladığı basın toplantısında yöneltilen, "CHP ile Ümit Özdağ'la imzalanan protokolü görüştünüz mü?" sorusuna "Karar süreçlerimiz, kurullarımız bellidir. Dün gün boyu tartışmaları kurullarımızla yürüttük. Diyalog muhataplarımız Türkiye halklarımız. Kararımızı kendi içinde, halkla ve diyalog prensibiyle aldık. Bunun dışında herhangi bir girişimimiz yok" şeklinde yanıtladı.

SANCAR: 28 MAYIS SEÇİMLERİ BİR REFERANDUM NİTELİĞİNDEDİR

"14 Mayıs'ta ortaya koyduğumuz tutum değişmedi" diyen HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ise, şunları kaydetti; "28 Mayıs seçimleri bir referandum niteliğindedir. Bir yanında rant, sömürü, talan, savaş ve yalan rejiminin yer aldığı; diğer yanında halkların demokratik dönüşüm özlem ve arzusunun yükseldiği bir seçim olacaktır. Bizler tercihimizi demokratik dönüşüm, barış ve refah iradesi yönünde kullanıyoruz.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.