Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/www/vhosts/sirnakhaber73.com/httpdocs/news_detail.php on line 445
HDP'Lİ ÖZGÜNEŞ, ŞIRNAK'TA BÖLGE HASTANESİNİN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI İSTEDİ
  • BIST 5.031,98
  • Altın 1211.438
  • Dolar 19.0481
  • Euro 20.4952
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 7 °C
  • Şırnak 11 °C

HDP'Lİ ÖZGÜNEŞ, ŞIRNAK'TA BÖLGE HASTANESİNİN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI İSTEDİ

HDP'Lİ ÖZGÜNEŞ, ŞIRNAK'TA BÖLGE HASTANESİNİN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI İSTEDİ
HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta planlanan bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını istedi.

Özgüneş, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Şırnak'ta yoğun bakım servislerinin dolduğunu, sağlık birimlerinin hiçbirinde yeterli donanım ve personel bulunmadığını, az sayıdaki personelin fedakarca mücadele içinde olduğunu söyledi.

Planlanan bölge hastanesi için ihale aşamasına gelindiğini ancak bunun gerçekleşmediğini iddia eden Özgüneş, "Bizim çağrımız, bir an önce bölge hastanesinin Şırnak'ın güneyine hızla kurulması ve bunun için ihalenin yapılmasıdır." dedi.

Özgüneş ayrıca, belediyelere kayyum atanmasını ve il encümen üyelerinin görevden uzaklaştırılmasını eleştirdi.

Şırnak'ta rant sağlanmak istendiğini ileri süren Özgüneş, demokratik siyasetin önünün tıkanmaya çalışıldığını iddia etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 971 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 518 6664