HEDEP'ten Cizre İlçe Belediye Başkanlığı İçin İlk Aday Adayı

HEDEP'ten Cizre İlçe Belediye Başkanlığı İçin İlk Aday Adayı

Cizre'de HEDEP'ten 2024 yerel seçimleri için ilk belediye başkan aday adayı belli oldu. 10 Aralık'a kadar devam edecek olan aday adaylığı başvuru sürecinde kimlerin başvuracağı merak konusu oldu.

Cizre'de HEDEP'ten 2024 yerel seçimleri için ilk belediye başkan aday adayı belli oldu. Şırnak'ın Cizre ilçesinden olan Avukat Sertaç Özkan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Cizre Belediye eş başkanlığı için HEDEP'ten aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvurusunun ardından Özkan, bir açıklama yaparak, "Cizre'nin sorunlarına çözüm olmak ve şehrimize sahip çıkmak için partimiz HEDEP'ten Belediye eş başkanlığı için başvuru yaptım. Kadim ve güzel şehrimize ve partimize hayırlı olsun" dedi.
Yerel seçimlerin 31 mart'ta gerçekleşmesi bekleniyor ve HEDEP, seçim kampanyasını 28 Kasım'da başlatmıştı. Cizre'de HEDEP'in ilk belediye başkan aday adayının ardından kimlerin adaylık için başvuracağı ise merak konusu oldu.
Kimlerin aday olduğunu öğrenmek için www.sirnakhaber73.com adresimizi takip etmeye devam edin. Adaylar belli oldukça sayfamızdan paylaşılacaktır.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.