HÜDA Par Genel Sekreteri Demir, Şırnak'ta Gazetecilerle Bir Araya Geldi

HÜDA Par Genel Sekreteri Demir, Şırnak'ta Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Şırnak'ta partisinin il başkanlığında gazetecilerle bir araya geldi. Sabah Kahvaltısını basınla yapan HÜDA PAR Yöneticileri kahvaltı sonrası açıklamalarda bulundular.

Hür Dava Partisi(HÜDA PAR) Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, partisinin il başkanlığında gazetecilerle bir araya geldi.
Demir, burada yaptığı açıklamada, bölgenin ve Şırnak’ın sorunlarını görmek için kentte vatandaşlarla bir araya geldiklerini, sorunların çözümü için hep birlikte istişare ederek çözmeye çalışacaklarını söyledi.
Siyaset anlayışlarının Ankara’daki masa başı siyaseti olmadığını daha çok vatandaşlarla sahada birlikte olma ve olan sorunların çözme gayreti içerisinde olacaklarını dile getiren Demir, “Sorunları ve çözüm önerileri vatandaşlarla birlikte oturur istişare eder ve siyasetimizin çerçevesini onlarla birlikte belirleriz. Bu bizim için çok önemlidir ve saha çalışmaları açısından büyük önem arz etmektedir” dedi.
Son 3 gündür Silopi, Uludere, Cizre, İdil ve Şırnak merkezde geniş kapsamlı ziyaretler yaptıklarını anlatan Demir, devamında şunları söyledi:
“Vatandaşların sorunlarını, taleplerini yerinde gördük. Bunları değerlendirip hep beraber çözüm arayışına gireceğiz. Siyaseti halkla başlatacağız halkın sorunlarını siyasetin gündemine taşıyacağız. Bizim siyasetimizde Şırnak çok önemli bir nokta teşkil etmektedir. Çünkü yıllardır Şırnak ve ilçeleri hep yaşanan olumsuzluklarla gündeme geldi. Buda Şırnak’ın hak etmediği bir algı oluştu. Biz artık Şırnak’ın artık dayanışması, kardeşliği ve güzellikleriyle anılmasını istiyoruz. Şırnak’ı layık olduğu yere hep birlikte çıkarmak için çalışacağız”
Türkiye’de bir hayat pahalılığı ve işsizlik sorunu olduğunu anlatan Demir, devamında şöyle dedi: “İnsanların alım gücü düştü bu anlamda enflasyonda en çok etkilenen ve muzdarip olan illerden bir tanesi. Enflasyonun minimize edilmesi bize göre en büyük sorunların başında geliyor. Enflasyonun en büyük nedenlerinden birini deprem ve pandemi olarak gösteriyorlar ama uygulanan yöntem bize göre adil değil. Ekonomik krizler olabilir yaşanabilir. Ağır bir deprem yaşadık bunların da zorluklarını biliyoruz farkındayız. Eğer bir borç varsa bir sıkıntı varsa bütün kesimlerin elini taşın altına koyması gerekir. Buda ortaya konulmuyor. Ekonomik krizin aşılması için tamamıyla halkın sırtından yükü bırakmıştır. Bu halkın zaten ağır olan yükü daha da ağırlaştırmıştır. Öncelikle devletin bu işte başta elini taşın altına koyması gerekir. Daha sonra elinde sermaye olan kişilerin taşın altına koyması gerekir en son vatandaşa yüklenmek gerekiyor. Burada bir fatura çıkarılmış ve tamamıyla vatandaşın sırtına yüklenmiştir. Devletinde burada tasarruf tedbirlerini harfiyen uygulayarak bir kısmını kendi üstüne alması gerekir. Her kriz zengini daha fazla zengin ediyor bu kısır döngü engellenmeli, parayı elinde tutanların da burada elini taşın altını koyması gerekiyor.

img-3582.jpgimg-3583.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.