İBB'de yolsuzluk soruşturmasında 3 şirkete el konuldu!

İBB'de yolsuzluk soruşturmasında 3 şirkete el konuldu!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Ekrem İmamoğlu’na yönelik "terör ve yolsuzluk" soruşturmaları kapsamında, tutuklanan Ali Nuhoğlu’nun inşaat firması ile Furkan Remzi Ceylan’ın inşaat firmasına el konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik terör ve yolsuzluk iddiasına ilişkin 2 ayrı yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, ofisinde 1 milyon 300 bin dolar para ele geçirilen Ali Nuhoğlu’na ait ’Trend İnşaat A.Ş. ve Nuhoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile bir başka şüpheli Furkan Remzi Ceylan’a ait ’İSCON İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.’ye İstanbul Sulh Ceza Hakimliği kararı ile el konuldu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.