İcardi’nin karısı hastalığı nedir? Wanda nara hastalığı nedir? Wanda nara kanser mi?
Galatasaray’ın Arjantinli önemli yıldız oyuncularından Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Hola dergisine verdiği röportajda kendi sağlık durumu hakkında konuştu. Wanda Nara, daha önce hastalığına ile hiç açıklama yapmazken hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu. Sağlık durumunda şuan bir sorun olduğunu ve uzun süredir konuşmaktan kaçınan Nara, lösemi hastası olduğunu açıkladı.
Mauro İcardi’nin Wanda Nara, lösemi olduğunu açıkladı. Hastalığını ilk başlarda kabullenemediğini belirten Nara, “Ben lösemiyim. İlk başlarda ‘Bende bir şey var’ diyordum, sonra ona hastalık demeyi başardım. Şimdi de adını koydum.” Diye konuştu.” Dedi.
Wanda Nara yaptığı açıklamada, “Her hafta Fundaleu’dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky’ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata’yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi.” İfadelerini kullandı.
WANDA NARA KİMDİR?
Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin’de dünyaya gelmiştir. Arjantinli ünlü bir aktris aynı zamanda model, şovmen ve futbol menajeridir. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, 2013 yılında Lopez’in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştı. Wanda Nara’nın Mauro Icardi’den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López’den ise 3 tane çocuğu vardır.
LÖSEMİ HASTALIĞI NEDİR?
Lösemi, kemik iliğinde meydana gelen kanserli bir durumdur. Kemik iliği, vücudumuzun kan hücrelerini ürettiği yerdir. Lösemi, normal kan hücrelerinin yerine kanserli hücrelerin aşırı üretildiği bir durumdur. Bu kanserli hücreler, kanın normal işlevlerini bozabilir, bağışıklık sistemini etkileyebilir ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir. Lösemi türleri, hastalığın ne tür hücrelerden kaynaklandığına göre farklılık gösterebilir ve tedavi seçenekleri değişebilir.
Kaynak:Mehmet DEMİRHAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.