İçişleri Bakanı Duyurdu; Gri Kategorideki Bir PKK'lı Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis Hizan ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda farklı eyleme katılan gri kategorideki bir PKK'lının öldürüldüğü duyuruldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis'in Hizan ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonuna ilişkin sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, asker ve polisin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonda, 10 şehidimizin kanında parmağı olan gri kategorideki teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Ayrıca operasyon anının saniye saniye görüntüleri de paylaşıldı.

Son dakika: 10 şehidimizin kanında parmağı olan gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi! İşte anbean operasyon görüntüleri

Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"Bitlis İl Jandarma Komutanlığımız ve Bitlis İl Emniyet Müdürlüğümüzün istihbari çalışmaları sonucunda, Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Bitlis İl Jandarma Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Bitlis Hizan ilçesi kırsalında J- SİHA, ANKA ve JİKU desteğinde JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu Timlerinin katılımıyla Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet Yılgın Operasyonu düzenlendi. Operasyonda bakanlığımızın; terör arananlar listesinde gri kategoride yer alan Redur Siser kod adlı Güven Özcan adlı terörist, silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Son dakika: 10 şehidimizin kanında parmağı olan gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi! İşte anbean operasyon görüntüleri

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.