İçişleri Bakanı Duyurdu! Şırnak'ta 2 PKK'lı Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalında 2 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerlikaya operasyona ait görüntüler paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalında 2 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerlikaya operasyona ait görüntüler paylaştı.

Bakan Yerlikaya 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Yerlikaya paylaşımında, "2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak” ifadelerine yer verdi.

Yerlikaya yaptığı paylaşımda, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Şırnak İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan istihbarat çalışması sonucunda; Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Şırnak İl Jandarma ve Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıkları tarafından, Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları, Atak Taarruz Helikopterleri ve J-SİHA desteğinde Beytüşşebap kırsalında JOPER, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu Timlerinin katılımı ile Şehit Jandarma Er Yusuf Aktan operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucunda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonu düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.