IKBY Bakanı Aydın Maruf, Cizre TSO’YU Ziyaret Etti

IKBY Bakanı Aydın Maruf, Cizre TSO’YU Ziyaret Etti

IKBY Etnik ve Dini Unsurlardan Sorumlu Bakanı Aydın Maruf, Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.


IKBY Etnik ve Dini Unsurlardan Sorumlu Bakanı Aydın Maruf, Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım ile bir araya geldi.

Bakan Maruf ve beraberindeki heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte karşıladı.

Ziyaretlerinden ötürü Bakan Maruf’a teşekkür eden Başkan Yıldırım, yaşanan deprem felaketinden dolayı gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı, şükran duyduklarını belirterek, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara sağladıkları desteklerin ve insani yardımları için kendilerine teşekkür etti.

Başkan Yıldırım, deprem felaketi dolayısıyla zor bir döneme giren bölge tüccarlarının sorunlarını Bakan Maruf’a ileterek, özellikle yakın zamanda bölge tüccarlarının para transferlerinde yaşadıkları sorunları bildirerek, bu konuda IKBY Hükümetinin tüccarlara pozitif ayrımcılık tanıması hususunda destek talebinde bulundu.

Öte yandan iki ülke arasında yapılabilecekler ve iki ülke arasındaki ticaretin daha da geliştirilmesi hususunda istişarelerde bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.