İki Muhtar Arasında Silahlı Kavga; 1 Ölü 1 Yaralı

İki Muhtar Arasında Silahlı Kavga; 1 Ölü 1 Yaralı

İki mahalle muhtarı arasındaki kavga kanla sonuçlandı. Yaşanan silahlı kavgada 1 muhtar hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı. Katil zanlısı olan muhtar olay yerinden kaçtı.

Kütahya Emet'te, Kaplıca ve Hamam mahallelerinin muhtarları arasında başlayan alacak-verecek tartışması silahlı saldırıyla bitti. Muhtarın hayatını kaybettiği olayda bir kişi de yaralandı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde iki muhtar arasında yaşanan tartışmada kan aktı. Kaplıca Mahallesi'nde muhtar Mehmet D'nin (36) işlettiği çay ocağına giden Hamam Mahallesi Muhtarı Harun Kara (38) arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Muhtarlar Arasında Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü, 1 Yaralı - Genç Gazete | İnegöl Haber

Büyüyen olayda iddiaya göre, Mehmet D. meslektaşı Kara ve kebapçı İsmail Akgün'e (42) tabancayla ateş ederek kaçtı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaranan Kara ile Akgül, hastaneye kaldırıldı.
Kara, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Akgül ise ilk müdahalenin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi(ne sevk edildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli muhtar yakalanıp gözaltına alındı.

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.