İL MİLLİ EĞİTİM DANIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

İL MİLLİ EĞİTİM DANIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Yapıldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan'ın başkanlığında yaptığı toplantıya, Belediye Başkan V. Sami Geliş, Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu ve komisyon üyeleri katıldı Vali Ali Hamza Pehlivan açılış konuşmasında, eğitim öğretim faaliyetlerinin önemi, yürütülen örnek projeler, Okulum Temiz Belgelendirme süreci, salgın sürecinin seyrinin değerlendirilmesi gibi konular başta olmak üzere pek çok konuya değinerek eğitim adına yürütülen tüm çalışmalar için emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Açılış konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdiremiz Nazan Şener, geçtiğimiz eğitim öğretim yılı faaliyetleri, LGS ve YKS gibi merkezi sınav sonuçları, uzaktan ve yüz yüze eğitim faaliyetleri, destekleme ve yetiştirme kursları, özel eğitim hizmetleri, EBA Destek Merkezleri ve Mobil EBA Destek Aracı, öğretmenlerimizin barınma, ulaşım, hizmet içi eğitim durumları, Şehr-i Nuh Eğitim Akademisi, mesleki eğitim çalışmaları, yürütülen projeler, yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar, öğrencilerin pansiyon ve taşıma durumları gibi konuları içeren bilgilendirme sunusunu yaptı.

Bilgilendirme sunusunu yapan İl Milli Eğitim Müdiremize teşekkürlerini ileten Vali, komisyon üyelerine söz hakkı vererek kendilerinden öneri ve taleplerini aldı. Sunulan öneriler üzerinde fikir alışverişi yapılan toplantı, karşılıklı iyi dileklerle sonlandırıldı.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.