İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Çazım Açıklama Yaptı; Şırnak 20 Projeyle Tübitak 2204-B Katılıyor

İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Çazım Açıklama Yaptı; Şırnak 20 Projeyle Tübitak 2204-B Katılıyor

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projelerine 20 proje ile katılıyor.TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projelerine katılan öğrenciler, Van Bölge Sergisine 20 projeyle katılma başarısı elde etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Cazım, m-öğrencilerin başarısı ile ilgili açıklamada bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Cazım; müdürlük olarak öğrencileri, gençleri gözlem yapmaya, düşünmeye, düşündüğünü tasarlamaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya, araştırdıklarından analiz ve sentez çıkarmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere çözümler üretebilen, 21. yüzyıl dijital becerilerine sahip bireylerin yetişmesini sağlamayı amaç edindiklerini aktardı.
Özgün fikirlerin danışman öğretmenler gözetiminde araştırma projesine dönüştürülmesi için çaba harcadıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Cazım; “Bu çabalarımızla okullarımızı proje tabanlı okula, öğretmenlerimizi proje odaklı yaklaşıma, öğrencilerimizi proje temelli düşünme becerisini kazandırmış olduğumuza inanıyoruz.
Çalışmalarımızın sonucu olarak düşünen, tasarlayan, çalışan, üreten ve en önemlisi de değer yargıları güçlü ülkesini ve milletini seven ve sahip çıkan bireyler yetiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

fa994c1a-72de-4918-806f-aab494c6e3fa.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.