İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde İncelemeler Yapıldı

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde İncelemeler Yapıldı

              Vali Ali Hamza Pehlivan, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenileme çalışmaları devam eden İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

              Vali Ali Hamza Pehlivan, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenileme çalışmaları devam eden İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

              Vali Pehlivan, İl merkezi ve ilçelerinde yapısal düzenlemeleri yakın zamanda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak olan Yeni Konsept Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri çalışmaları hakkında İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yavuz Gökmen ve İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Selma Özçınar’dan bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu, çeşitli talimatlar verdi.

              Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Açık Kapı Bürosunda, işlemleri için kamu kurumlarına gelen vatandaşlarla da ilgilenen Vali Pehlivan, vatandaşlar ve görevli personellerle bir süre görüşerek hasbihalde bulundu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi; kurum personellerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.