İl Pandemi Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Pandemi Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl Pandemi Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, koronavirüs ile mücadele süreci ve bu konuda Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde en az vaka sayısına sahip il olan Şırnak’ta kontrollü normalleşme sürecine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüsle mücadelede Şırnak’ta yürütülen çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirilen toplantıda, ülke genelinde olduğu gibi Şırnak’ta da devam eden aşılama süreci, İl genelindeki vaka durumu, yüz yüze eğitimde alınan tedbirler, Ramazan Ayı süresince alınacak tedbirler başta olmak üzere Cumhurbaşkanının açıkladığı kararlar doğrultusunda alınabilecek ilave kararlar görüşüldü, muhtelif kararlar alındı.

Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Faruk Doğru, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Çobanoğlu, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük katıldı. Ayrıca Belediye Başkan V. Abdullah Umut Cihan, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Kaymakamlar, kurum müdürleri ve meslek odaları temsilcileri de video konferans sistemi üzerinden toplantıya iştirak etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.