İlginç Olay: İki gün üst üste aynı kafeyi soydular!

İlginç Olay: İki gün üst üste aynı kafeyi soydular!

Burdur’daki bir kafeye iki gün üst üste giren hırsızlar para ve personelin eşyalarını çaldı. Polis ekipleri kimliği belirsiz iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, 20 ve 21 Nisan gecelerinde Burdur merkezde bulunan bir kafede yaşandı. 20 Nisan gecesi 2 hırsızdan biri etrafı kolaçan ederken diğeri ikinci kattaki pencereden kafeye girdi. Hırsızlar kasadaki ve depodaki paraları alıp kayıplara karıştı.

İlk gün gerçekleşen hırsızlık fark edilmeyince pişkin hırsız aynı yöntemle 21 Nisan gecesi de kafeye girdi. Kasadaki ve bahşiş kutusundaki parayı ve kafe personeline ait eşyaları çalan hırsız elini kolunu sallayarak yine kafeden uzaklaştı.

İkinci günün sabahında durumu fark eden kafe çalışanları kamera kayıtlarını izleyince gerçek ortaya çıktı. Polis ekipleri kimliği belirsiz iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

hirsiz.png

'İKİ GÜN ÜST ÜSTE GELİYORLAR'
Kafe yetkilisi Buğra Çığ, soyulduklarını ikinci günün sabahında fark ettiklerini söyledi. Çığ, "Biri dışarıda sürekli etrafı gözetliyor, biri ise üst kattan içeriye giriyor ve kasamızdaki parayı çalıyor. Daha sonra depomuza giriyor, depodan da bir miktar para çalıyor. Parayı çaldıktan sonra ikisi beraber dükkandan çıkıp gidiyorlar. İki gün üst üste geliyorlar. Biz hemen olayı anladıktan sonra polisi aradık. Şu an için incelemeler devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.