İphone 16'nın Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu! İşte O Tarih ve Özellikleri

İphone 16'nın Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu! İşte O Tarih ve Özellikleri

iPhone 16'nın ne zaman çıkacağı, teknoloji dünyasının en çok merak edilen konularından biri haline geldi. Yenilikçi özellikleri ve daha geniş ekranıyla dikkat çeken iPhone 16'nın çıkış tarihi, özellikleri ve fiyatı hakkında araştırmalar şimdiden başladı.

İphone 16'nın ne zaman piyasaya sürülecek? Dünyanın teknoloji devleri arasında yer alan Apple, iPhone serisinin yeni üyesi olan iPhone 16'yı teknolojiseverlerin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Yenilikçi özellikleri ve daha geniş ekranıyla dikkat çeken iPhone 16'nın çıkış tarihi, özellikleri ve fiyatı hakkında araştırmalar şimdiden başladı. Kullanıcılar, iPhone 16'nın sunacağı yeni özellikler ve iOS 18 işletim sisteminin getireceği yenilikler konusunda heyecanlı. Peki, iPhone 16 ne zaman çıkacak, yeni özellikleri neler? İşte, konuyla ilişkin detaylar haberin devamında...

IPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple yeni modeli iPhone 16 ile teknoloji dünyasında büyük heyecan ve fark yaratmaya hazırlanıyor. Apple yetkilileri tarafından iPhone 16'ya dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ortaya atılan iddalara göre, iPhone 16'nın Eylül 2024'te lansmanının yapılması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor.

x.png

IPHONE 16 ÖZELLİKLERİ NELER?

Apple iPhone serisine devrim niteliğinde geliştirmeler ve güncellemeler yapmayı hedefliyor. Apple'ın yeni serisi iPhone 16 ile ilgili bazı önemli yenilikler özellikle kullanıcıların ve teknolojiseverlerin dikkatlerini çekiyor. İşte iPhone 16 ile gelecek sayısız yenilikten bazıları şöyle;

CAPTURE DÜĞMESİ

iPhone 16 serisindeki en büyük yeniliklerden biri, tüm modellerde bulunacak olan "Capture" düğmesi.

Bu düğme, sadece fotoğraf çekmeye yaramayacak, aynı zamanda zoom yapmak için kaydırılabilecek, odaklanmak için hafifçe basılabilecek ve fotoğraf çekmek veya video kaydetmek için daha sert basılabilecek.

phone-1.png

EKRAN İYİLEŞTİRMELERİ

iPhone 16 Pro ve Pro Max modellerinde ekran boyutlarının sırasıyla 6.3 inç ve 6.9 inç olması bekleniyor.Bu, önceki modellerden daha büyük bir ekran anlamına geliyor ve video izleme ve oyun deneyimini daha da iyileştirmeyi hedefliyor.

A18 PRO İŞLEMCİSİ VE YAPAY ZEKA

iPhone 16 Pro modellerinin A18 Pro işlemcisi ile donatılacağı ve bu sayede yapay zeka fonksiyonlarının daha hızlı ve verimli çalışacağı düşünülüyor.

48MP ULTRA GENİŞ AÇILI KAMERA

Pro modellerinde 48MP ultra geniş açılı kamera ve muhtemelen yeni bir telefoto sensörü gibi kamera iyileştirmeleri bekleniyor. Bu, zoom yeteneklerini ve genel fotoğraf kalitesini artırabilir.

iphone.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.