IRAK İBRAHİM HALİL GÜMRÜĞÜ GENEL MÜDÜRÜ HAMİD ALİ, TSO’YU ZİYARET ETTİ

IRAK İBRAHİM HALİL GÜMRÜĞÜ GENEL MÜDÜRÜ HAMİD ALİ, TSO’YU ZİYARET ETTİ

Irak İbrahim Halil Gümrüğü Genel Müdürü Hamid Ali Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş’i makamında ziyaret etti. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş;  Her iki kapımızın  Üç ülkenin kavşağında bulunduğunu bu açıdan önemli bir yerleşim yeri olduğunu ülkemize  katma değer sağladığını ifade etti. Ülkemizde en genç nüfusa sahip iki ilden biri olan ilimizde istihdamın sağlanmasının oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, Türkiye-Irak ticari ilişkileri üzerine  sohbet ederek, Ülkemizin Irak'a yaptığı ihracatın önemine değindi. Yeni sınırı kapısının bölgemize çok ciddi katma değer katacağını, yaşanan sıkıntılar üzerinde istişareler yapılarak, çözümlerin hızlandırılması konusunda istişare de bulundular

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş;  Üyelerimizin ve İhracatçılarımızın yaşadığı sorunları dile getirdi, Uludere Sınır Kapısının açılmasının hızlandırılmasını talebinde bulundu.

Genel Müdür Hamit Ali; “Uludere Sınır Kapısının açılması ve sorunların çözümü  noktasında elinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler.

Başkan Geliş,  Genel Müdür Ali’ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Faraşin balı takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.