İş Bankası’ndan Emeklilere Müjde: 7.500 TL Promosyon!

İş Bankası’ndan Emeklilere Müjde: 7.500 TL Promosyon!

İş Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. 1 Kasım 2022 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan veya ilk defa İş Bankası’ndan alan SGK emeklileri, 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi alabilecek.

İş Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. 1 Kasım 2022 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan veya ilk defa İş Bankası’ndan alan SGK emeklileri, 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi alabilecek. Üstelik, emekliler İş Bankası’nın sunduğu Maximum Kart ve diğer ayrıcalıklardan da ücretsiz olarak yararlanabilecek.

İş Bankası, emeklilerin bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için yurt geneline yaygın şube ve bankamatik ağına sahip. Emekliler, İş Bankası’nın internet şubesi ve mobil uygulaması İşCep üzerinden de emekli maaşlarını taşıyabilir, promosyon başvurusu yapabilir ve diğer işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İş Bankası’nın emeklilere yönelik bu kampanyası, asgari ücretin artmasının ardından emeklilerin promosyon beklentisini karşılamayı amaçlıyor. Emekliler, bu fırsattan yararlanmak için en yakın İş Bankası şubesine başvurabilir veya İş Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.