İsrail ordusuna katılan Türkiye vatandaşı kadın kimdir?

İsrail ordusuna katılan Türkiye vatandaşı kadın kimdir?

Türkiye vatandaşı Mine Gümüşkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kesin zafer bizim olacak" diyerek İsrail ordusuna kendi isteğiyle katıldığını belirtti. Mine Gümüşkaya kimdir? Mine Gümüşkaya nerelidir?

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mine Gümüşkaya adlı Türkiye vatandaşı kullanıcı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik operasyonlarına katılmak için bölgeye gideceğini ifade etti.

mine-gumuskaya-kimdir-israil-ordusuna-mi-katildi-16438864-6819-m.jpg

Gümüşkaya, ''Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetleri'ne katılma kararı aldım, bir süre buralarda olmayacağım, eminim zafer bizim olacaktır'' ifadelerine yer verdi.

mine-gumuskaya-kimdir-israil-ordusuna-mi-katildi-16438864-6760-m.jpg

İsrail asıllı olduğu iddia edilen Türkiye vatandaşı Gümüşkaya’nın İsrail ordusuna ait üniformalı ve üzerinde İbranice roketlerin olduğu roketleri paylaşması dikkat çekti.

mine-gumuskaya-kimdir-israil-ord.png

“TÜRK DEĞİLİM”

Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Mine Gümüşkaya, "Türk vatandaşı değilim ve kendi isteğimle orduya katılmayı istedim. Eski Twitter hesabım kapatılmadan önce Türkiye'ye karşı bir düşmanlığım olmadığını, aksine her zaman İsrail-Türkiye dostluğunu paylaşıyordum" dedi.

screenshot-4-9.webp

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum