“İstihdama Yeni Bir Model” Projesinin Sertifika Töreni Düzenlendi

“İstihdama Yeni Bir Model” Projesinin Sertifika Töreni Düzenlendi

Tasarlayan ve Üreten Kadınlar: İstihdama Yeni Bir Model Projesi Sertifika Töreni Düzenlendi

Dicle Kalkınma Ajansı(DİKA) tarafından finanse edilen, Şırnak Belediyesi ortaklığıyla, Şırnak Üniversitesi tarafından yürütülen “Tasarlayan ve Üreten Kadınlar: İstihdama Yeni Bir Model Projesi” adlı proje kapsamında, öncelikli şiddet mağduru kadınlar olmak üzere maddi ve sosyal imkanlara erişim engeli olan kadınlara meslek edindirmek hedefi ile açılan çanta ve dikim atölyesi ile dijital baskı atölyesinde eğitimlerini tamamlayan kadınlar için sertifika töreni düzenlendi.

Şırnak Üniversitesi Senato Odasında gerçekleşen sertifika törenine Şırnak Valisi Osman Bilgin, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan V. Yahya Acar, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Şırnak Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Sorumlusu Dilan Alp, Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Sıdıka Akdeniz’in yanı sıra projede eğitim alan kadınlar katıldı.

Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Yerleşkesi’nde bulunan atölyelerde, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi üzerinden eğitim alan kadınlara sertifikalarını takdim eden protokol üyeleri, kursiyerlere başarılarının devamını diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.