İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un başkanlığında ilçe idare şube müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un başkanlığında Cizre Belediyesi konferans salonunda ilçe idare şube müdürleri ve mahalle muhtarları ile birlikte istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Cizre Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Mehmet Tunç’un yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri ile Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Mehmet Tunç, Cizre Belediyesinin yatırım ve projeleri, Cizre Belediyesi tarafından yapılacak asma köprü, millet bahçesi, sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yanı sıra devam eden kilit parke döşeme, ilaçlama, numarataj, Cizre şehir merkezindeki trafik sinyalizasyon çalışmaları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilmesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ardından muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mehmet Tunç, bugüne kadar kendisine iletilen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, bazılarının ise ilgili birimlere yazıldığını ve imkanlar dahilinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Kaymakam Tunç, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, sorunların çözüm aşamasında kurumlar ile birlikte konuların takipçisi olacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.