İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Şırnak’ta

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Şırnak’ta
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Şırnak’ta önemli ziyaretlerde bulundu.

Uludere ilçesi Şenoba Beldesi’nde şehit ailesi Osman Babat’ın iftar sofrasına konuk olan Dervişoğlu, şehit aileleriyle bir araya gelmenin kendileri için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Genel Başkan Dervişoğlu, şunları ifade etti: “Bu aziz vatan için bedel ödeyen o vakur yüreklerle aynı sofrayı paylaşmak bizim için bir onurdur. Şehitlerimizin emaneti olan bu büyük millete ve onların fedakâr ailelerine sahip çıkmak hem görevimiz hem de namus borcumuzdur.”

Şenoba Beldesi programının ardından Şırnak merkezine geçen Dervişoğlu, burada iş insanı Halil Tatar’ı ziyaret ederek bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından otele geçen Genel Başkan Dervişoğlu, bugün partisinin Şırnak İl Başkanlığı’nda partililerle buluşacak.

1.jpg

hdzs1mhwyaafj2d.jpg

hdzsnydwcaa5tr3.jpg

hdzsnyiamaaousa.jpg

hdzsnykx0aakbga.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.