Jandarma'dan 20 ilde dev operasyon: 366 kişi yakalandı

Jandarma'dan 20 ilde dev operasyon: 366 kişi yakalandı

Jandarma tarafından gerçekleştirilen 'Narkoçelik-16' operasyonlarında, 20 ilde 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen "Narkoçelik-16" operasyonlarında; 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 366 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

OPERASYONLARA 980 PERSONEL KATILDI
Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca, 230 ekip ve 980 jandarma personelinin katılımıyla Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri olmak üzere 20 ilde operasyonun düğmesine basıldı.

Zehir tacirlerine Narkoçelik-16 darbesi! 700 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

ADRESLERDEN YÜZLECE KİLO UYUŞTURUCU ÇIKTI
Belirlenen adreslere tek tek baskın düzenleyen ekipler, 366 şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiği.

BAKAN YERLİKAYA'DAN PERSONELLERE TEŞEKKÜR
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyona ilişkin görüntülere yer vererek jandarma personelini tebrik etti.

Zehir tacirlerine Narkoçelik-16 darbesi! 700 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.