Kaçak Yapılaşma İle Mücadele Kapsamında Toplantı Gerçekleştirildi

Kaçak Yapılaşma İle Mücadele Kapsamında Toplantı Gerçekleştirildi

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç başkanlığında “Kaçak Yapılaşma ile Mücadele” kapsamında Beton Firmaları ile toplantı gerçekleştirildi.

Cizre Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatı ile gerçekleştirilen, kaçak yapılaşma ile mücadele toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Okan Talay, Beton Firma Yetkilileri, Cizre Belediyesinin İmar ve Şehircilik Müdürü ve ilgili mühendisler, Zabıta Müdürü ve ilgililer katıldı.

Toplantıda; Cizre Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü imar mevzuatı, çevre mevzuatı, kabahatler kanunu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda kaçak yapılaşma ile mücadele konusunda yapılması gerekenlerin değerlendirildiği; yapı ruhsatı veya yapı tadilat ruhsatı olmayan yapılara (Ruhsatsız [kaçak] yapılara) ve Cizre Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden izin almadan inşaata başlayan her türlü alana hazır beton sevki ve dökümü yapılmaması gerektiği önemle belirtildi.

Kaymakam Tunç, Beton firmaları ile Cizre Belediyesinin koordineli bir çalışma anlayışının ortaya konulması gerektiğini talimatlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.