Kader Bağları dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

Kader Bağları dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ı bir araya getiren Kader Bağları dizisi ilk bölümüyle büyük beğeni kazandı.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ı bir araya getiren Kader Bağları dizisi ilk bölümüyle büyük beğeni kazandı. İşte yeni dizinin konusu ve oyuncu kadrosu.

Kader Bağları Dizisi: Oyuncular ve Konu

Kader Bağları dizisi, 30 Eylül Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizinin konusu, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin, Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem'in (Serkan Çayoğlu), tutkulu ve delidolu aşkını anlatıyor. İki ayrı dünyanın insanı olan Sevda ve Kerem, aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan (Sevda), Serkan Çayoğlu (Kerem), Mehmet Aykaç (Savaş), Nazlı Bulum (Aliye), Zeynep Köse (Fevziye), Arzu Gamze Kılınç (Nüzhet), Sanem Babi (Rana), Betül Çobanoğlu (Perihan), Aslı İçözü (Dilber), Alptekin Serdengeçti (Vedat), Tolga İskit (Selim), Betül Çobanoğlu (Perihan), Yusuf Akgün (Halil) gibi isimler yer alıyor.

İzleyici Beklentileri

Dizi, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu bir dram dizisidir. İzleyici beklentileri oldukça yüksek, özellikle ünlü oyuncuların yer alması ve konunun ilgi çekici olması diziyi merak konusu yapıyor.

Bu bilgiler, Kader Bağları dizisinin oyuncuları ve konusu hakkında genel bir fikir vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.