Kader Bağları konusu ve oyuncuları! Serkan Çayoğlu'nun dizisinde kim kimdir?

Kader Bağları konusu ve oyuncuları! Serkan Çayoğlu'nun dizisinde kim kimdir?

Kader Bağları konusu ve oyuncuları! Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisinde kim kimdir?

Kader Bağları konusu ve oyuncuları! Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisinde kim kimdir?

Kader Bağları Dizisinin Konusu

Kader Bağları dizisi, iki farklı dünyadan gelen Kerem ve Sevda'nın aşk ve mücadele hikayesini anlatıyor. Kerem, zengin ve varlıklı bir ailenin tek erkek çocuğu olarak prens gibi yetiştirilmiştir. Sevda ise daha mütevazı bir hayat süren, özgür ruhlu bir genç kadındır. İkili, bir üzüm bağı etrafında şekillenen dramatik olaylarla bir araya gelir.

Kader Bağları Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Kader Bağları dizisi, 30 Eylül Cumartesi günü FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerini Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan paylaşıyor. Dizi, iki farklı dünyadan gelen Kerem ve Sevda'nın aşk ve mücadele hikayesini anlatıyor. Dizide ayrıca Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Kerem Sipahioğlu - Serkan Çayoğlu

Kerem, ailenin tek erkek çocuğu ve varisi olarak prens gibi yetiştirilmiştir. Ancak, halktan bir kıza aşık olacak ve tüm dünyası bu aşkla şekillenecektir.

Sevda Güneş - Ayça Ayşin Turan

Sevda, özgür bir ruha sahiptir ve tutkulu bir aşkla sınanacaktır. O, hiç eğilmeyen boynu ilk kez aşk karşısında eğilecektir.

Rana Hanoğlu - Sanem Babi

Rana, Osmanlı soyundan gelmektedir ve Kerem’e duyduğu takıntılı aşkla maluldür. Çocukluk aşkı Kerem’e sahip olabilmek için her şeyi yapacaktır.

Dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü anlatıyor. Yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı, senaryosunu Sema Ali Erol'un kaleme aldığı dizi her Cumartesi saat 20.00'de FOX'ta izleyiciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.