KADIN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

KADIN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

Silopi Halk Eğitimi bünyesinde faaliyet gösteren Silopi Kaymakamlığı Görümlü Aile Destek Merkezi’nde eğitimlerini başarıyla bitiren kadın kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Kadınların sosyal, kültürel ve mesleki alanda gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla, Görümlü Aile Destek Merkezi El Sanatları, Dikiş Nakış ve Kilim Kursu vb. olmak üzere mezun olan kursiyerlere kursları başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı.

Kurslara düzenli olarak katılan ve ileri seviyede eğitim alan kadınlardan 40’ı, hobi ve meslek edinmenin mutluluğunu yaşadı. Kendilerine sunulan hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden kadınlar, mezuniyet organizasyonu için teşekkür etti.

Hobi ve meslek edindirme eğitimlerinde mezun olan kadınlara bundan sonraki hayatlarında kolaylıklar dileyen Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğl; ‘‘Hanım Evlerimizde birçok alanda emek harcayan kursiyerlerimizin göstermiş oldukları, azim ve gayretleri bizleri onurlandırıyor. Estetiğe, sanata özen gösteren, değer veren ve bunlara sahip olan insanların varlığının ülkemizi ileriye götüreceğine inanıyorum. Sertifika alan ve öğrendiği meslek üzerine üretimde bulunacak olan tüm hanımlarımıza kolaylıklar dileğinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

 Gerçekleşen törende Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu beraberinde Görümlü Karakol komutanı J.Asb. Kd. Bçvş Muammer Varol eşliğinde kursiyerlere sertifikaları takdim etti, kursiyer ve öğreticiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görümlü Belediye Başkanı Tellioğlu Silopi Kaymakamlığı Görümlü Aile Destek Merkezi'nin gerçekleşen mezuniyet töreninde Halk eğitimi Müdürü Osman Bilen'e, Görümlü Aile Destek merkezi Kurum Müdiresi Viyan Özdemir'e ve Kurs öğreticilere teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.