Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Vali Pehlivan’ı Ziyaret Etti

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Vali Pehlivan’ı Ziyaret Etti

Ziyaretlerine Şırnak Valiliği ile başlayan Başdenetçi Malkoç, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

         Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç beraberinde Jandarma Genel Komutanlığı Muhabere, Elektronik Bilgi Sistemleri (MEBS) Başkanı Tümgeneral Engin Çırakoğlu ve Kamu Başdenetçiliği Kurumu İletişim Başkanı Mehmet Sarı ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Şırnak’ı ziyaret etti.

         Ziyaretlerine Şırnak Valiliği ile başlayan Başdenetçi Malkoç, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret vesilesiyle kentte yürütülen çalışmalar, proje ve faaliyetler ile ilgili çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

         Valilik ziyaretinin ardından Başdenetçisi Malkoç, Vali Pehlivan, Tümgeneral Çırakoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy ve İletişim Başkanı Sarı Şırnak Adliyesini ziyaret etti.

         Başsavcılık makamında Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al ve Adalet Komisyonu ve 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Akif Turan Akman ile bir süre görüşülerek çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

         Ardından Şırnak Belediyesine ziyaret gerçekleştirilerek Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

2f8ce031-c145-49fb-af95-ae081121cbad.jpegf48ae525-a720-4598-97d5-d121bbe81bbe.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.