KARDEŞ ISPARTA BELEDİYESİNDEN ULUDERE İLÇESİNE ZİYARET

KARDEŞ ISPARTA BELEDİYESİNDEN ULUDERE İLÇESİNE ZİYARET

Kardeş Belediyemiz Isparta Belediyesinden Uludere İlçe Belediyesine İade-i ziyaret

Isparta Belediyesi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve  beraberindeki heyeti  Uludere Belediyesi  ağırladık. Uludere Belediyemize gerçekleştirilen heyet ziyareti kapsamında, Kardeş Belediye Protokolü Başkan Ürek ve Başkan Başdegirmen tarafından imzalandı.

Uludere Belediye Başkanı  Ürek, İlçemize ilk defa bir kardeş belediyenin ziyarette bulunduğunu, böylesi ziyaretlerin doğu-batı kaynaşması ve kültür Birliği için önemli olduğunu, maddi manevi her türlü desteğin iki belediye arasında sağlanacağını vurgulayarak gelen heyete teşekkürlerini iletti. Isparta Belediye Başkanı Başdegirmenci ise Halkımızın Kadirşinas ve misafirperverliklerinden dolayı çok memnun olduklarını, böylesi kardeşliğin daha çok pekişmesi için önümüzdeki aylarda kardeş belediyemizi Gül Memleketi olan Isparta’ya davet edip, iyi dileklerini dile getirdi.

Belediye Ziyaretlerinden sonra, Belediye Başkanı Isparta Belediye Başkanı ve Yardımcıları, AK Parti İl Başkanı, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, AK Parti İl Başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı İlçemize Bağlı köy ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte İlçemizde yapımı devam eden; 40 Yataklı Devlet Hastanesi, Park ve Mesire Alanı, Olimpik Yüzme Havuzu, İlçe Belediye, İlçe Kaymakamlık ve Adliye Binaları, Halk Kütüphanesi ve Gençlik Kültür Merkezi' ni Ziyaret edip, vatandaşlarımızla sohbet ettiler.

Ziyaretten Sonra Öğretmen evinde Kardeş Belediyemiz onuruna verilen yemeğe katılım sağlanıp ardından Isparta Belediye heyetini uğurladı. Uludere Belediye Başkanı  Ürek, Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Kardeş Belediyemiz olan Isparta Belediyesine teşekkür ederiz “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.