Karı kocanın korkunç sonu! Geriye kimsesiz çocuklar kaldı

Karı kocanın korkunç sonu! Geriye kimsesiz çocuklar kaldı

İstanbul’da eşi ile tartışan bipolar hastası bir kişi eşini silah ile öldürdükten sonra canına kıydı.

İstanbul Beyoğlu’nda 31 Ekim akşamı saat 17.00 civarında, bipolar hastası Mehmet Buğdaycı eşiyle bir tartışma yaşadı. Tartışma sırasında Mehmet, eşini vurduktan sonra kendisine zarar verdi. Komşuların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İncelenen olayda, Mehmet ve eşi Şerife Buğdaycı’nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

KADIN KAÇTI SONRA GERİ DÖNDÜ

8 yıl önce Mehmet Buğdaycı ile eşi arasında sık sık tartışmaların yaşandığı ve eşine şiddet uyguladığı öğrenildi. Kocası tarafından şiddete maruz kalan Şerife Buğdaycı’nın kadın sığınma evine yerleştiği daha sonrası ise evine geri döndüğü iddia edildi. Mehmet Buğdaycı’nın ise geçtiğimiz aylarda kendisini iple asmaya çalışarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Çiftin evli 3 kız çocuğu ise evin önünde sinir krizi geçirdi.

aw066336-07.jpg

Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre evin içerisinde incelemelerde bulundu. Çiftin cansız bedenleri ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Mahalle sakini Ahmet Şahin, “Bizim komşumuz, çok sevdiğimiz bir ablamızdı. Küçük köpeği vardı, gelirdi burada parkta gezdirirdi köpeğini. Hayvansever bir insandı” dedi.

BİPOLAR HASTALIĞI NEDİR

Bipolar bozukluk, ani ve aşırı duygu değişiklikleri yaşayan bir zihinsel sağlık durumudur. İki ana türü vardır: Bipolar I (mani) ve Bipolar II (hipomani). Kişiler bu dönemler arasında depresyon yaşayabilir. Bipolar bozukluğun tedavisi, psikoterapi ve ilaçları içerebilir.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.