Kaymakam Demir, Cizre Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Kaymakam Demir, Cizre Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve İlçe Jandarma Komutanı Kazım Sezgin ile birlikte Cizre Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım ile bir araya geldi.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve İlçe Jandarma Komutanı Kazım Sezgin ile birlikte Cizre Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım ile bir araya geldi.

Ziyaretlerinden ötürü Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten Başkan Yıldırım odamızın faaliyetleri, ticaret ve sanayi alanında yürütülen iş ve işlemler ile şehrin gelişimi için yapılması gerekenler hakkında bilgi vererek, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, yaşanan deprem felaketinden ötürü, oda tarafından yürütülen yardım kampanyası ve depremzedelere ulaştırılan yardımlar için Başkan Yıldırım ve ekibine teşekkür eden Kaymakam Nazlı Demir, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım’a Teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Yıldırım da Kaymakam Demir’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.