Kaymakam Demir, İtfaiyeciler Haftasını Kutladı

Kaymakam Demir, İtfaiyeciler Haftasını Kutladı

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiyeciler Haftası nedeniyle Belediye İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek İtfaiyecilerin Haftasını kutladı.

Kaymakam Demir, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ile birlikte Belediye İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada itfaiyeciler tarafından karşılanan Kaymakam Demir, İtfaiyecilerin Haftasını kutlayarak tatlı ikram etti.

Tüm mesleklerin kendilerine göre zorluklarını olduğunu ancak itfaiyecilerin birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olduğunu kaydeden Kaymakam Demir; "Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaktadırlar. İtfaiyeciler sadece yangınlarda değil, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışıyorlar. Biz de bu vesileyle hem İtfaiyeciler Haftasını kutlamak hem de onlarla bir araya gelmek için bugün onları ziyaret ettik. Bu vesileyle tüm İtfaiyecilerimizin İtfaiyeciler Haftasını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.