Kaymakam Demir, Temizlik Personelleri İle Kahvaltıda Buluştu

Kaymakam Demir, Temizlik Personelleri İle Kahvaltıda Buluştu

Cizre Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çevre temizlik işini yapan çalışanlarını ziyaret ederek kahvaltıda bir araya geldi.

Kentin cadde ve sokaklarını her gün süpürerek 24 saat boyunca sürekli temiz tutan ekipler, çirkin görüntülerin yok edilmesi için yoğun bir mesai sarf ediyor.

Belediye olarak çöp konteynerlerinin temizliği, yıkanması ve sokakların her gün süpürülmesi gibi rutin temizlik hizmetlerini aralıksız devam ettiren temizlik işleri personelini ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, personellere işlerinde kolaylıklar diledi, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Şehrin emektarları ile beraber kahvaltı yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, “ Belediyemizin temizlik işlerini çok gayretli çalışan bir temizlik ekibi olarak görüyorum. İlçemiz için göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Emeklerinizden dolayı sizleri kutluyorum. Emeklerinize yürekten teşekkür ediyorum. Şehrimizin gizli kahramanları olarak hep birlikte, Daha temiz ve daha güzel bir Cizre için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.