KAYMAKAM KURUCA, İNCELEMELERDE BULUNDU 

KAYMAKAM KURUCA, İNCELEMELERDE BULUNDU 

Kaymakam Can Kazım Kuruca, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde kurulması devam eden portatif yüzme havuzunu, Atatürk Anadolu Lisesini Kadın Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Can Kazım Kuruca ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın“ projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde kurulması devam eden portatif yüzme havuzunu yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu. Kaymakam, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam Can Kazım Kuruca ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü İsmail Arslan tarafından karşılanan Kaymakam, sınıfları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Silopi kaymakamı Can Kazım Kuruca ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, ile beraber Kadın Kültür Merkezini ziyaret etti. Kadın Kültür Merkezi Müdürü Gönül Ürgen tarafından karşılanan Kaymakam merkezde inceleme ve denetimlerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi.

 

 

kaymakam-kuruca-incelemelerde-bulundu-1.jpgkaymakam-kuruca-incelemelerde-bulundu-2.jpgkaymakam-kuruca-incelemelerde-bulundu-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.