KAYMAKAM KURUCA KURUM VE HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KAYMAKAM KURUCA KURUM VE HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca İlçe Müftülüğünü,Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezini, Çok Amaçlı Toplum Merkezini, ve Vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, kurum ziyaretleri kapsamında İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. İlçe Müftüsü Muhammed Sait Okumuş tarafından karşılandı. Müftülüğün çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam, daha sonra ilçe müftüsü ile birlikte inşaatı devam eden Şems’i Sivasi kur’an kursu ile yeni müftülük hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. Ayrıca Hz. Nuh Yatılı Kur’an kursunu da ziyaret ederek kursun eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaymakamı Can Kazım Kuruca Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezini ziyaret etti.  Kurum müdürü  Gönül Ürgen tarafından karşılandı. Kurumun çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam kursiyerlerle bir araya geldi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Çok Amaçlı Toplum Merkezini ziyaret etti. Kurum müdürü Mihriban Kılıç tarafından karşılandı. Kurumun çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam, öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Başak Mahallesinde ikamet eden Agit Özdemir’in evini ziyaret etti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kaymakamımız, kendisini misafir edip kabul ettikleri için teşekkür etti.

Ahmet Kaplan’ın evini ziyaret etti. Vatandaşımızla bir süre sohbet eden Kaymakamımız, Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Başak Mahallesinde Halil Tanrıkulu’nun evini ziyaret etti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kaymakamımız, kendisini misafir edip kabul ettikleri için teşekkür etti.

Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Karşıyaka Mahallesinde bulunan şehit ailesini ziyaret etti. Kaymakam, şehidimizin yakını Cemile Sonğuralp tarafından karşılandı. Ziyaret esnasında Kaymakam Şehit ailemizle bir süre sohbet ettikten sonra; kapımızın her daim kendilerine açık olduğunu ve bizleri de ailelerinin birer parçası olarak görmelerini temenni ettiklerini ifade etti. Ziyaret sonrasında Kaymakam aile fertleri tarafından uğurlandı.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.