Kaymakam Mehmet Tunç, Kurum Amirleriyle Bir Araya Geldi

Kaymakam Mehmet Tunç, Kurum Amirleriyle Bir Araya Geldi

Cizre Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mehmet Tunç, ilçe kurum amirleriyle kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

20.08.2021 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Atama Kararnamesi ile Cizre Kaymakamlığına atanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ilçe kurum amirleriyle kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Belediye Birim Müdürleri ile ilçedeki çalışmalar hakkında kurum amirlerinden tek tek bilgiler aldı.

Toplantıda, mevcut çalışma döneminin değerlendirmesi, kurumlar arası eş güdümlü çalışılmaya önem verilmesi, ilçede ulaşım şehir içi hatlarının çözülmesi, okul öncesi anaokulu ihtiyaçların giderilmesi, belediye tarafından yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımının yapılması konuları değerlendirildi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç; “Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte Covid 19 virüsü ile mücadele kapsamında, ilçemizde aşılama oranının yüzde 75’in üzerine çıkarılması için tüm kamu görevlilerinden ve vatandaşlarımızdan duyarlı olmasını isteyerek, aşı kampanyasına öğrenci ve ailelerini de kapsayacak şekilde genişletmesi sağlanmalıdır, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.