KAYMAKAM MEŞELİ’DEN İLÇE ÖZEL İDARESİ ÇALIŞMALARINA TEŞEKKÜR

KAYMAKAM MEŞELİ’DEN İLÇE ÖZEL İDARESİ ÇALIŞMALARINA TEŞEKKÜR

Beytüşşebap Kaymakamlığı İlçe özel idaresini yaptığı çalışmalardan dolayı İlçe özel idaresi çalışanlarına teşekkür etti.

Beytüşşebap Kaymakamlığı, İlçe özel idaremize bağlı olarak görev yapan kıymetli çalışma arkadaşlarımız, köy muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, geçtiğimiz 3 ay içerisinde gayet başarılı, planlı ve verimli çalışmalar yürütmüşlerdir. Köylerimizde ve ilçemizin dış mahallelerinde aşağıda belirteceğimiz gerekçeler vesilesiyle yürütülen çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyor ve ilçe özel idare ekiplerimize teşekkür ediyoruz.

Çalışma Alanları: Mezra Köyü, Çığlıca Köyü, Gökçe Köyü, Bolağaç Köyü, Boğazören Köyü, Beşağaç Köyü, Akçayol Köyü, Güneyyaka Köyü, Başaran Köyü, Yeşilöz Köyü, Mutluca Köyü, Günyüzü Köyü, Bölücek Köyü, Pirinçli Köyü, Ilıcak Köyü, Koyunoba Köyü, Dağaltı Köyü, Aşağıdere Köyü, Ayvalık Köyü ve İlçe merkezine bağlı mahalleler(Pınarbaşı, Sinekli Meydan ve Halkan) Çalışma gerekçeleri: Yayla yolu açma ya da temizleme, yol temizleme, sulama kanalı ıslahı, içme suyu tesisatı ıslahı, kamu kurumlarının ihtiyaçları (köy okulları, jandarma karakolları) ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etme.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.