Kaymakam Nazlı Demir'den, Şehit Ailelerine Ziyaret

Kaymakam Nazlı Demir'den, Şehit Ailelerine Ziyaret

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olan Nazlı Demir, şehadetlerinin yıldönümünde şehit ailelerini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, terör örgütü tarafından 1995 yılında Tunceli’de Şehit edilen Emin Kurt, 1993 yılında Cizre’de Şehit edilen Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet İverendi ve 1998 yılında Beytüşşebap’ta Şehit edilen Şehit Güvenlik Korucusu Faysal Güzel’in ailelerini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Şehadetlerinin Yıldönümünde Şehitlerimizin Ailelerine Ziyaret

Kaymakam Demir, şehitlerin aileleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Ziyarette, Şehit Emin Kurt, Şehit Güvenlik Korucuları Mehmet İverendi, Faysal Güzel ve tüm Şehitlere rahmet ve minnetle anıldı, Ruhları için Fatiha okundu.

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Şehadetlerinin Yıldönümünde Şehitlerimizin Ailelerine Ziyaret İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Şehadetlerinin Yıldönümünde Şehitlerimizin Ailelerine Ziyaret İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Şehadetlerinin Yıldönümünde Şehitlerimizin Ailelerine Ziyaret

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.