KAYMAKAM SOLMAZ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM SOLMAZ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA ZİYARET ETTİ

Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz, 2020-2021 Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş’tan okul ve kurslar hakkında bilgi aldı.


Uludere İlçe Kaymakamı  Ahmet Solmaz, 2020-2021 Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını (DYK) ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mikail Demirtaş’tan okul ve kurslar hakkında bilgi aldı.

Uludere Cumhuriyet Ortaokulunda DYK kurslarındaki öğrenci ve öğretmenleri ziyaret eden  Solmaz, kurslarda alınan Corona Virüs önlemleri başta olmak üzere kursların durumlarıyla ilgili son durumu yerinde inceleyerek herkese yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

“Geçen seneki eğitim öğretim döneminde olduğu gibi bu sene de ciddi bir şekilde çocuklarımızın ders takibini, sınav sonuçlarını, öğretmenlerimizin performanslarını izleyecekleri ifade eden kaymakam  Solmaz, bakanlığın aldığı tedbirlere en ince noktasına kadar uyarak sağlık konusunda taviz vermeden eğitim öğretim sürecimizi başarı odaklı şekilde devam ettirmeye gayret göstereceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.