Kaymakam Solmaz, Resim Atölyesinin açılışını gerçekleştirdi

Kaymakam Solmaz, Resim Atölyesinin açılışını gerçekleştirdi

Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla yapılan Taşdelen Ortaokulu Resim Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kaymakam Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş, veliler ve öğretmenler katıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam Solmaz; “ilçe genelinde ‘hayatı fark et, kendini keşfet’ projesi kapsamında, her okulumuza en az bir atölye hedefiyle yola çıktık. Bugün itibariyle, Şırnak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün DİKA projesi kapsamında ilçemizde yaptıkları 8 atölyeyle birlikte 44. Tasarım ve beceri atölyemizi açmış olduk, bu atölyelerde yeteneklerini keşfeden öğrencileri görmek mutluluk verici gerçekten” diye konuştu.

Öğrenciler yaptıkları kara kalem portreyi Kaymakam Solmaz’a takdim ettiler.

Solmaz, Atölyenin yapımında emeği geçen öğretmenlere teşekkür ettikten sonra DYK kursuna devam eden 8. Sınıf öğrencilerle bir araya geldi. Lise Giriş Sınavına az bir süre kaldığını, morallerini yüksek tutmalarını, son süreçte özellikle rehberlik servisinin tavsiyelerini dinlemelerini tavsiye ederek sınavda başarılar diledi.

 

kaymakam-solmaz-resim-atolyesinin-acilisi-gerceklestirildi-1.jpgkaymakam-solmaz-resim-atolyesinin-acilisi-gerceklestirildi-2.jpgkaymakam-solmaz-resim-atolyesinin-acilisi-gerceklestirildi-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.