Kaymakam Tunç, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Öğretmen ve Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Tunç, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Öğretmen ve Öğrencilerle Bir Araya Geldi

         Cizre Kaymakamı Mehmet Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ile beraber 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte ilçede bulunan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ortaokulunu ziyaret etti.

         Öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Tunç; okullarda alınması gereken tüm hijyen tedbirlerinin alınmasına Kaymakamlık ve Cizre Belediyesi olarak destek verileceğini, sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamının oluşturulması için azami hassasiyet göstereceklerini belirtti.

         Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tunç, öğrencilerin kendilerine hedef koymalarını, sene boyunca planlı programlı çalışmalarını, kendilerine öğretmenlerine ve arkadaşlarına, ebeveynlerine karşı saygılı olmaları yönünde nasihatlerde bulundu.

         Kaymakam Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürüne haftada belirlenen 2 gün ilçedeki tüm okullarda kitap okuma saati olacağının talimatını verdi.

         Kaymakam Tunç, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Mesleğe yeni atanan öğretmenlere görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul personelleri ile toplantı

         Okulların açılmasının ardından okullarda alınması gereken tüm tedbirlerin gözden geçirilmesi kapsamında yapılan toplantıda, Kaymakam Mehmet Tunç, ilçede eğitim-öğretim faaliyetlerinin devam edebilmesi için gerekli önlemlerin alınması ile ilgili konular tartışıldı.

         Kaymakam Mehmet Tunç toplantıda; ‘‘6 Eylül 2021 tarihinde Cizre İlçesinde faaliyetlerine başlayacak olan 2021 -2022 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve eğitim paydaşlarının sağlık, huzur ve esenlik içerisinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam edebilmesi amacıyla okullarda alınması gereken tüm idare tedbirlerinin kaymakamlığımız, Belediyemiz, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planlanması ve sene boyunca sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet edilerek, sürdürülebilir bir eğitim hedeflemekteyiz. Bu kapsamda 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının tüm eğitim camiasına öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

 

 

kaymakam-tunc-2021-2022-egitim-ogretim-yilinda-ogretmen-ve-ogrencilerle-bir-araya-geldi.jpegkaymakam-tunc-2021-2022-egitim-ogretim-yilinda-ogretmen-ve-ogrencilerle-bir-araya-geldif.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.