Kaymakam Tunç, Cizre Belediyespor Voleybol Takımı ile Yemekte Buluştu

Kaymakam Tunç, Cizre Belediyespor Voleybol Takımı ile Yemekte Buluştu

Cizre Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Cizre Belediyespor Voleybol takımının yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları ile yemekte buluştu.

Yemek programı sonrası teknik heyet ve oyuncularla hasbihal eden Kaymakam Tunç, İlçe genelindeki tüm okullar ile koordineli olarak bir çalışma yürüteceklerini ifade ederek, voleybola merak duyan öğrencileri spora kazandırıp, voleybol takımının altyapısına da önem vereceklerini belirtti.

Başarılarından dolayı Cizre Belediyespor Voleybol takımını kutlayan Kaymakam Tunç, “Cizre’mizin ‘Efeler Liginde’ mücadele eden bir takımı olması bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Ligde sürekliliği sağlanmış başarılı bir takımımız olmasından dolayı Kıvanç duyuyoruz. Takımımızın teknik ekibine ve oyuncularına güvenimiz tam; İnşallah voleybolcularımız ilerleyen zaman diliminde çok daha başarılı olacak, oyuncularımızı ve teknik heyetini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Cizre Belediyesi Spor Kulübü tesisinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Mehmet Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Okan Talay, DAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Çağlı, Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.