KAYMAKAM TUNÇ, HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KAYMAKAM TUNÇ, HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ev ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Mehmet Tunç, Ramazanın yedinci iftarında Alibey Mahallesinde oturan 6 çocuk babası Gürgin Atabey ve ailesinin misafiri oldu. Ramazan ayı dolayısıyla zaman zaman aileleri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mehmet Tunç, Alibey Mahallesinde ikamet eden atabey ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Kaymakam Mehmet Tunç, İftar sofrasına konuk olduğu Atabey ailesinin çocukları ile yakından ilgilendi. Onlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyerek; Ramazan ayının rahmet ve mağfiret ayı, aynı zamanda paylaşma, yardımlaşma, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı bir bereket ayı olduğunu söyleyerek; vatandaşlara her zaman kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade edip misafirperverliklerinden ötürü aileye teşekkürlerini iletti.

Atabey ailesi, iftar sofrasına misafir olduklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Tunç’a ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Tunç’a, İlçe Müftüsü Süleyman Baran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Celal Azgan, Alibey Mahallesi Muhtarı Saithan Tonçer ve Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cüneyt Munis eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.