Kaymakam Tunç, İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Kaymakam Tunç, İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Ramazan Ayının 11’inci gününde iftarını Kale Mahallesi Şerafettin Elçi Caddesinde yaşayan 4 çocuklu İba, ailesi ile birlikte açtı.

Ramazan ayında zaman zaman Cizreli aileleri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Tunç, ailelerin sorun ve taleplerini de dinliyor. Kale Mahallesi Şerafettin Elçi Caddesinde ikamet eden Davut İba’nın ailesine misafir olan Kaymakam Tunç, çocuklar ile yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam Mehmet Tunç, sıcak ve samimi misafirperverliğinden dolayı İba, ailesine teşekkürlerini ileterek, hayırlı ve bereketli Ramazanlar dileğinde bulundu.

İlahi Dinletisi Gerçekleştirildi

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İftar Sonrası Kadın Merkezlerinin Koordinatör ve usta öğreticileri ile bir araya geldi.

Kaymakam Mehmet Tunç, Cizreli kadınların istihdamını sağlamak, kadınlara üretim desteğinin sağlanması amacıyla iftar sonrası Mehmet Ağa Kasrında (Dengbej evi) kadın merkezleri ile bir araya geldi.

Mehmet Ağa Kasrında düzenlenen programa Kaymakam Mehmet Tunç’un yanı sıra Şırnak ADEM İl Koordinatörü Hatice Atan, Cizre ÇATOM Merkezi, Cizre Belediyesi Nur ile Sıtiya Zin Kadın Merkezleri, Yafes, Dağkapı, Sur, Konak ve Cudi Mahallesi aile destek merkezlerinin koordinatörleri ve usta öğreticileri katıldı.

Program sonrası Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten ses sanatçıları, Mesut Cıziri, Abdurrahman Oğuz, Mecit Çağırcı ve Diyar Aslan, Ramazan ayı dolayısıyla Dengbej evine gelen koordinatör ve usta öğreticilere ilahiler seslendirdi.

kaymakam-tunc-iftarini-vatandaslarla-birlikte-actig.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.