Kaymakam Tunç, Kar Temizleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kaymakam Tunç, Kar Temizleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Cizre Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Cizre’de başlayan kar yağışının ardından Cizre Belediyesi koordinasyon ekibi harekete geçerek, kar temizleme ve yol tuzlama çalışması başlattı.

Cizre’nin yüksek kesimlerinde, yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Cizre Belediyesi koordinasyon ekibi, yolda mahsur kalan araç ve vatandaşların da yardımına koştu. 

Kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Mehmet Tunç, çalışmaların son durumuyla ilgili Cizre Belediyesi ve Karayolları 95. Şefliği ekiplerinden bilgiler aldı. Daha sonra Kaymakam Tunç, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren, karla mücadele ekiplerine kolaylıklar dileğinde bulundu.

Cizre Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri İş Başında

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatıyla Belediye Karla Mücadele Ekipleri akşam saatlerinde Cizre ve çevre ilçelerde yağan yoğun kar yağışı nedeni ile planlamalar çerçevesinde 7/24 esasına dayalı karla mücadele çalışmalarına başlattı.

Başta Cizre çeperindeki yüksek kesimler, köyler ile ilçe merkezi arasındaki yerler, Nusaybin yol güzergahında ve İdil Havaalanı istikametinde karla mücadeleye ağırlık veren belediye ekipleri, Cizre merkezindeki caddelerin ve sokakların açık tutulması ve ilçe çeperindeki alanlarda Karayolları Ekipleri ile koordineli olarak çalışmalar yürütüyor.

İlçe genelinde ve çeperindeki vatandaşlar için herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına Cizre Belediyesine bağlı 4 adet Kepçe, 1 adet ekskavatör, 2 adet damperli kamyon 4 adet traktör ve 30 personelle yollarda oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı tuzlama ve solüsyon çalışmasını azami hassasiyetle sürdürmekte olduğunu belirten Kaymakam Mehmet Tunç, vatandaşlardan elzem olmadığı durumda dışarıya çıkmamalarını rica etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.