Kaymakam Tunç, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Tunç, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İsmail Ebul-iz İlkokulu ve Millet Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

         Ziyaretine ilk olarak Sur Mahallesinde bulunan Millet Anaokulu’ nda başlayan Kaymakam Mehmet Tunç’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke eşlik etti. Anaokulu ziyaretinde minik öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Kaymakam Mehmet Tunç, okul idarecilerinden okul çalışmaları hakkında bilgi aldı.

         Kaymakam Tunç, okul öncesi eğitimin, geleceğin teminatı olan çocukların eğitim ve öğretim sürecine başlamadan önce ilkokula hazırlanmaları açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Tunç, anaokul ve anasınıflaşmayı her vesile ile çok önemsiyoruz” dedi.

Öğrencilere Kışlık Mont Ve Ayakkabı Yardımı Yapıldı

         Milli Beka Harekatı Cizre Başkanlığı aracılığı ile İsmail Ebul-iz İlkokulunda okuyan ve yardıma muhtaç olan öğrencilere kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.

         Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İsmail Ebul-iz İlkokulunda okuyan öğrencilere kışlık mont ve ayakkabı yardımı dağıtımını gerçekleştirdi.

         Kaymakam Mehmet Tunç, mont ve ayakkabı dağıtımının ardından okul kütüphanesine kitap yardımında bulundu.

kaymakam-tunc-ogrencilerle-bir-araya-geldif.jpegkaymakam-tunc-ogrencilerle-bir-araya-geldig.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.