Kaymakam Tunç, sağlık çalışanları ile toplantı yaptı

Kaymakam Tunç, sağlık çalışanları ile toplantı yaptı

Cizre Kaymakamı Mehmet Tunç başkanlığında ilgili sağlık yöneticilerinin katılımı ile “Cizre’de COVİD 19 ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

         Cizre Kaymakamı Mehmet Tunç başkanlığında İlçe Sağlık Müdürü Gökhan Binici, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Hidayetullah Erzen, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Cihangir Tüzün, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müdürü Usam Munis ve ilgili sağlık yöneticilerinin katılımı ile “Cizre’de COVİD 19 ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

         Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç; dünyada ve Türkiye’de ciddi ve insanlığı etkileyen çok zorlu bir süreçten geçildiğinin altını çizerek, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 ile mücadelede koordinasyon halinde çalışarak sürekli iletişim içerisinde olacaklarını, vatandaşların aşılama faaliyetlerini arttıracakları, vatandaşların pandeminin ciddiyetini daha da net anlamaya ve dikkatli olmaya davet ettiğini bu kapsamda en büyük sorumluluğun maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami hassasiyet göstermekle aşılabileceğini ifade etti.

         Kaymakam Tunç; yapılan toplantıda aşı ile ilgili Kaymakamlık ve diğer tüm kurumların iş birliği ile Temizlik-Maske-Mesafe kuralları çerçevesinde, 1. Doz ve 2. Doz aşının devamı için gerekli çalışmaların yapılması ve Cizre’de aşılama oranının yüzde 75’in üzerine çıkarılması için tüm kamu görevlilerinin ve vatandaşların duyarlı olmasının gerektiği belirterek, ilçede Covid-19 ile mücadele kapsamında gece gündüz emek sarf eden tüm sağlık çalışanlarına özverilerinden dolayı teşekkür etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.