Kaymakam Tunç, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Tunç, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Şehit Mehmet Güven’in ailesini ziyaret etti.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet Güven’in ailesini evinde ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet Güven’in eşi, çocukları ve anne babası ile bir araya gelerek görüşen ve ailenin taleplerini dinleyen Kaymakam Mehmet Tunç, aileye çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaymakam Mehmet Tunç, “Bu vatan topraklarını canları pahasına koruyan şehitlerimize minnettarız. Sizler bize ve Devletimize emanetsiniz ve bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan kaymakam ve devlet büyüklerine teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet Tunç’un şehit aile ziyaretine; İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutan V. Muhammed Uysal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Celal Azgan ile İlçe Müftüsü Süleyman Baran eşlik etti.

Ardından Kaymakam Mehmet Tunç Ev (Hane) – Aile Ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Tunç, Devlet ile Milleti aracısız buluşturmak amacı ile ev, aile ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Tunç ziyaretini İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutan V. Muhammed Uysal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Celal Azgan, İlçe Müftüsü Süleyman Baran’ın katılımları ile gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde ailenin istek, talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Mehmet Tunç; “Bu ziyaretler vatandaşlarımız ile devletimiz arasındaki iletişim yollarının çok açık olduğunu gösteriyor, toplumsal dayanışma duygusu güçleniyor, bazı sıkıntı ve sorunları yerinde görmek daha doğru bir çözüm yolu bulmak sonucunu doğuruyor. ”dedi.

Aile ziyaretlerine devam edeceğini belirten Kaymakam Mehmet Tunç, vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini; şehit ailelerinin, gazilerin, engellilerin, yaşlıların, dar gelirli vatandaşların her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.