Kaymakam Tunç, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Tunç, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Şehit olan Güvenlik Korucusu Rujhat Kırmızıgül, Piyade Er. Haşim Sekin ve Polis Memuru Mustafa Karaca’nın ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Tunç, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Nurettin Çömlek ile birlikte, 29 Kasım 2014 yılında, Cizre otogarında görevi esnasında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Güvenlik Korucusu Rujhat Kırmızıgül'ün, İlçemiz Alibey Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehidin çocukları ile yakından ilgilenen Kaymakam Mehmet Tunç, çocuklara Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in ‘Gençlerle Başbaşa’ adlı kitabını hediye etti.

Kaymakam Mehmet Tunç beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Nurettin Çömlek ile birlikte, 25 Kasım 1999 yılında, Şanlıurfa’nın Bilecek İlçesinde, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Piyade Er. Haşim Sekin'in, Alibey Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Tunç beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Nurettin Çömlek ile birlikte, 29 Ağustos 1998 yılında, görevi esnasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu Konya’nın Akşehir İlçesinde şehit düşen Polis Memuru Mustafa Karaca'nın, Dicle Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehit aileleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Tunç; “Aziz Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin hakkı asla ödenemez. Şehitlerimizin aile ve yakınları devlete ve millete emanet, şehit ailelerimize ve gazilerimize devlet olarak her zaman hizmetle mükellefiz. Devletimizin imkanları sizin hizmetinizdedir” dedi.

kaymakam-tunc-sehit-ailelerini-ziyaret-ettig.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.